98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La Policia Local de Sant Andreu de la Barca compta una unitat específica d’atenció a les víctimes vulnerables

La Policia Local de Sant Andreu de la Barca compta una unitat específica d’atenció a les víctimes vulnerables

Aquesta unitat estarà atesa per tres dones policia i s’adreça fonamentalment a les persones grans, menors o víctimes de violència domèstica o de gènere.


La Policia Local de Sant Andreu de la Barca ha posat en marxa una unitat específica d’atenció a les víctimes més vulnerables, que té com a finalitat donar suport i guiar a aquestes persones.

La unitat ja està en funcionament i les tres agents han rebut formació específica per atendre casos de violència domèstica o de gènere i faran un seguiment de les víctimes que tinguin assignada, a les que acompanyaran i facilitaran informació sobre els recursos policials, socials i administratiu que tenen al seu abast.

L’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca ha destacat que la posada en marxa de la unitat és per oferir un servei més i no per un increment de casos. El regidor de Seguretat Ciutadana ha destacat que la nova unitat forma part de les millores dels serveis de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca.

Per la seva banda l’inspector en ca de la Policia Local, Jordi Bernat ha comentat la formació específica que reben i rebran les agents i els protocols que s’hi estableixen.