98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / “La passió d’aquests jugadors no té preu”, Javier Bernal ens revela l’evolució del Futbol Genuine a Sant Andreu de la Barca

“La passió d’aquests jugadors no té preu”, Javier Bernal ens revela l’evolució del Futbol Genuine a Sant Andreu de la Barca

El vibrant projecte del futbol Genuine del Club de Futbol Sant Andreu Agrupació, on la inclusió i la passió es fusionen per crear un ambient esportiu veritablement únic.

L’entrevista oferida per Javier Bernal, responsable d’aquesta innovadora iniciativa, ens explica els objectius d’aquest projecte revolucionari.

Descobreix com el futbol Genuine no només està canviant la cara de l’esport local, sinó que també està transformant vides en proporcionar oportunitats equitatives per a persones amb discapacitat a la comunitat. Des de la planificació i la implementació de programes inclusius fins a l’enfrontament de reptes i la celebració de triomfs significatius, aquesta conversa ofereix una visió detallada de com el futbol genuí evoluciona.