98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La multipremiada companyia Atalaya Teatro representarà “Madre Coraje” al Teatre Núria Espert

La multipremiada companyia Atalaya Teatro representarà “Madre Coraje” al Teatre Núria Espert

La companyia teatral sevillana, amb vuit actors i actrius a l’escenari, actuarà a Sant Andreu de la Barca el diumenge 7 de novembre a les 18h.

Basada en la “Història de la vida de l’estafadora i aventurera Coraje”, de Grimmelhausen, l’acció es desenvolupa entre el 1624 i el 1636, durant l’anomenada Guerra dels Trenta Anys, un cruel enfrontament entre catòlics i protestants que va ensangonar Suècia, Polònia i Alemanya. Allà és on apareix Anna Fierling, una venedora de quincalla coneguda com a ‘Madre Coraje’, pel valor que sembla tenir en el camp de batalla.

Oportunista, cínica, segura de si mateixa, Anna va d’un territori a un altre canviant de bandera. La seva meta és sobreviure, lucrar-se amb la guerra i protegir els seus tres fills. Es debat entre la defensa de la seva família a ultrança i els seus interessos comercials.

Premi al Millor Espectacle de Teatre en la VII edició dels Premis Escenaris de Sevilla. Premi a Millor Direcció al Festival de Teatre Ciutat de Palència 2014. Quatre guardons en els premis del Teatro Andaluz i vuit nominacions en els Premis Max d’Arts Escèniques.

Ferran Campmany, tècnic de Cultura a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha comentat detalls de l’obra a Ràdio sant Andreu.

VENDA D’ENTRADES