98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La Generalitat no inclou la construcció d’un nou CAP a Sant Andreu de la Barca entre les inversions previstes pels propers quatre anys

La Generalitat no inclou la construcció d’un nou CAP a Sant Andreu de la Barca entre les inversions previstes pels propers quatre anys

Davant l’anunci del conseller, l’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca, Ana Alba ha respost i ha demanat recuperar totes les especialitats i la construcció del nou CAP.

L’alcaldessa ha recordat la signatura del conveni amb Generalitat l’any 2019 on es plantejava la construcció d’un nou CAP. Alba, ha recordat les reiterades cartes enviades als consellers de Salut sol·licitant reunions per demanar la construcció del nou CAP.

El conseller de Salut Manel Balcells ha fet aquesta setmana l’anunci que Departament de Salut que executarà inversions en equipaments d’atenció primària del Baix Llobregat per valor de 50 milions d’euros. Entre les inversions no consta la construcció del nou CAP a Sant Andreu de la Barca.