98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La Gala dels Campions i Campiones també reconeix els èxits dels esportistes d’èlit de Sant Andreu de la Barca

La Gala dels Campions i Campiones també reconeix els èxits dels esportistes d’èlit de Sant Andreu de la Barca

L’acte també ha reconegut els èxits esportius del piloto de Moto 3 Xavier Artigas, el palista paralímpic Jordi Morales, el pilot de supermoto Alejandro Rodríguez, el ciclista Àlex Ulloa, les esgrimistes Maria i Julia Castaño, el jugador del FC Barcelona Pau Prim, el jugador del RCDE Espanyol Joel Pleguezuelo  i la jugador de Queens League Ainhoa Alonso.

Menció especial també a la periodista  santandreuenca de TVE Alícia Arévalo, després de ser la primera dona en narrar un partit d’un mundial de futbol masculí.

Després de la ser la primera dona a fer una retransmissió d’un partit de futbol en una televisió pública a televisió española va aconseguir  ser la primera dona en narrar un partit d’un mundial de futbol masculí. La periodista de Sant Andreu de la Barca assumeix un nou repte profesional amb la narració de 25 partits a televisió española del campionat del món femení de futbol.

 

 

XAVI ARTIGAS  Pilot del Campionat Mundial de moto 3.
Va participar al Gran Premi de Las Américas, classificant-se en tercera posició i aconseguint així el seu primer podi de la temporada.

ALEJANDRO RODRÍGUEZ
Subcampió en la categoria de SuperMoto Junior en el campionat de les Nacions disputat a Bèlgica a l’agost de 2022.

 JORDI MORALES
Medalla de bronze en dobles al campionat del món de tennis taula disputat a Granada i Medalla de Plata de L’egipte Para Open F20.

 MARÍA CASTAÑO – Esgrima
Subcampiona de Catalunya Júnior.
Medalla de bronze en el Campionat Espanya Júnior.
Campiona lliga catalana júnior.

JULIA CASTAÑO
3a classificada 1r Torneig nacional M15.
15a Campionats del Mediterrani celebrats a Zagreb (Croàcia) representant a la selecció espanyola.
Subcampiona d’Espanya per equips en floret M15.
6a classificada en el Campionat Espanya M15
Subcampiona de Catalunya M17.
3a classificada en Campionat de Catalunya M15.

PAU PRIM
Jugador juvenil  del FC Barcelona que aquesta temporada ha debutat amb el primer equip en un partita mistos contra el Vissel Kobe amb molt bones sensacions. També va entrar en la convocatòria del primer equip del Barça de Xavi Hernández.

ALEX ULLOA, ciclista
Campió Copa Critèrium a finals d’agost de 2022. I aconseguint per segon any consecutiu el campionat

JOEL PLEGUEZUELO
Va començar a la cantera del CFSAB, actualment està al Rcde Espanyol a la categoria cadet A, a la temporada actual han estat Sots campions de lliga, Sots campions de MIC i Sots campions de la  Copa Catalunya.  Ha renovat contracte professional per a dues temporades.

AINHOA ALONSO
Es una jugadora que actualment viu a  Sant Andreu de la Barca  i ha debutat a  la Queens League amb l’equip de Porcinas.

 

Fotografies Ajuntament de Sant Andreu de la Barca