98.0 fm En directe Signal
Home / Cultura / La Fira de la cervesa artesana de Sant Andreu de la Barca arriba a la cinquena edició

La Fira de la cervesa artesana de Sant Andreu de la Barca arriba a la cinquena edició

La cita serà el 16 de setembre a l’esplanada del Mercat Setmanal a partir de les 11h però uns dies abans es podrà gaudir d’un maridatge musical i gastronòmic de cerveses al Teatre Núria Espert.

El regidor de Cultura Juan Pablo Beas, el president de l’Agrupació de Joves Dani Santos i Ramon Ferrer com a tècnic de Cultura a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca han comentat les dues activitats a Ràdio Sant Andreu.

 

20170710104223-1MARIDATGE DE MÚSICA I CERVESA
DIJOUS 14 DE SETEMBRE 21H
TEATRE NÚRIA ESPERT
Una nova experiència al Teatre Núria Espert on la música, la cervesa i un tastet culinari ens acompanyaran en aquesta aventura.

Un viatge sensorial al món de la cervesa artesana. De la mà del mestre cerveser Jordi Pomar, descobrirem diverses cerveses artesanes de La Selvaseria, maridades amb una degustació de tapes elaborades amb productes de proximitat i qualitat a càrrec de Josep Martín del restaurant El Palau Vell.

Maltes, llúpols, aromes, sabors cítrics i torrats seran envoltats de la música electroacústica creada per en Medín Peirón a partir dels sons produïts durant el procés d’elaboració d’aquesta cervesa a través d’una orquestra d’altaveus que envolta al públic amb aquesta música.  Venda d’entrades a  Teatre Núria Espert

 

3-Fira-de-la-Cervesa-Sant-Andreu-Barca-03V FIRA DE LA CERVESA ARTESANA BIRRABARCA 2017
Esplanada del Mercat Setmanal
Dissabte 16 de setembre a partir de les 11h fins la nit

L’Agrupació de Joves organitza una nova edició de la Fira d ela Cercesa Artesana amb la participació de vuit cervessers. La fira comptarà també amb música i degustació de tapes.