98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La final de Mundial de futbol femení es podrà seguir aquest diumenge al Teatre Núria Espert

La final de Mundial de futbol femení es podrà seguir aquest diumenge al Teatre Núria Espert

L’Ajuntament i el Club de Futbol Sant Andreu  Agrupació habilitaran aquest diumenge a les 12h una pantalla per poder seguir en directe la final entre Espanya i Anglaterra.

L’alcalde Marc Giribet i el president CFSABA, Germán Olmos han comentat a l’emissora municipal aquesta iniciativa per pretén promocionar el futbol femení i també poder escoltar en directe la narració de la periodista santandreuenca Alicia Arévalo per TVE.

Per poder assistir cal fer una reserva prèvia a través de la pagina sabarca.cat/reserva.

 

L’acte de retransmissió del partit i el bon moment del futbol femení representa una bona oportunitat pel que fa a la promoció de l’esport femení segons ha declarat a l’emissora municipal el president CFSABA, Germán Olmos. Sant Andreu de la Barca compta amb dos equips de futbol femení.  La periodista santandreuenca Alicia Arévao és l’encarregada de les retransmissions dels partits del Mundial femení a televisió espanyola i aquest diumenge narrarà també la final.

 

Va ser la primera dona a narrar un partit de futbol en una televisió pública, també la primera dona a fer una retransmissió d’un partit d’un Mundial de futbol masculí a Qatar i ara ha tornat a fer història fent 25 retransmissions per TVE. Alícia Arévalo ha recordat el seu pas per l’emissora municipal i també els seus inicis esportius en equips mixtos com aleví al CFSABA.

L’alcalde Marc Giribet ha qualificat “d’orgull” el poder comptar a la ciutat amb la periodista santandreunca Alícia Arévalo i  l’ha felicitat pels èxits professionals aconseguits fins ara.