98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La Federació Catalana de Ciclisme distingeix a sis esportistes santandreuencs pels seus èxits esportius

La Federació Catalana de Ciclisme distingeix a sis esportistes santandreuencs pels seus èxits esportius

Pasqual Canals, Miguel Hernández, Aina González, Adrían Mesa, Adrian González i Alex Ulloa entre els esportistes de Sant Andreu de la Barca que han rebut una distinció en la Gala del Ciclisme Català.

La Federació Catalana de Ciclisme ha celebrat la gala anual on distingeix els millors esportistes de la temporada.

El rider Pasqual Canals ha rebut una doble distinció. El santandreuenc i membre del Moto Club Sant Andreu ha viscut una de les seves millors temporades aconseguint ser Campió d’Europa de descens en la categoria Màster 30. Per aquest motiu ha rebut la distinció internacional per part de la Federació Catalana de Ciclisme. Canals també ha rebut la distinció en la categoria de descens a l’haver obtingut la Copa Catalana, Campió de Catalunya i Campió d’Espanya en la modalitat de descens en la categoria Màster 30B.

A mitjans de novembre Pasqual Canals, rebia el guardó al millor esportista de l’any en els Premis de l’Esport Local de Sant Andreu de la Barca.

Per la seva banda Miguel Hernández del Catalonia Team també ha estat distingit amb el premi internacional per haver estat tercer en la Copa d’Europa BMX Ravels en la categoria Sots 23.

 

L’esportista santandreuenc de BMX també ha estat distigint en la seva modalitat pel Rànquing Català, ser el Campió Catalunya i el Subcampió Espanya.

La Federació de Ciclisme també ha distingit a Adrián Mesa del Catalonia Team, càdet de BMX pel Rànquing Català i haver-se proclamat Campió Catalunya.

En descens han estat també distingits els germans González del Moto Club Sant Andreu. Adrián Gonzalez, categoria Èlit per la Copa Catalana de descens.

Aina González, millor esportista absoluta femenina del 2022 de Sant Andreu de la Barca, també ha estat distingida per la federació ciclista per haver aconseguit la Copa Catalana DH, Campiona Catalunya DH i Subcampiona Espanya Descens.

Finalment el ciclista de Sant Andreu de la Barca Àlex Ulloa del club JF Cunit ha estat distingit per haver revalidat el títol de campió de la Copa Critèrium de ciclisme en carretera.