98.0 fm En directe Signal
Home / 12 FIRA PRIMAVERA / La dotzena Fira de la Primavera aprova amb nota, segons els resultats de l’enquesta de valoració

La dotzena Fira de la Primavera aprova amb nota, segons els resultats de l’enquesta de valoració

La valoració general ha estat del 3,6 sobre 5 segons els resultats de les enquestes. Entre els aspectes més valorats, la neteja (amb un 4) i l’espai infantil (4 punts sobre 5) han estat finalment el més valorat.

 

Les activitats  a la carpa institucional també han estat valorades, especial la dedicada a la salut mental amb una valoració 4,1 sobre 5 punts.
La Fira al carrer, la Mostra d’entitats, la Trobada de vehicles clàssics, activitats de màgia al carrer, la Trobada dels grups de percussió, l’Afternaval, els showcookings i xerrades a la carpa institucional han format part de les activitats programades durant els tres dies de la Fira de la Primavera.
Hem analitzat les dades amb el regidor de participació ciutadana Javier Romero, El regidor d’Activitat Econòmica, Miquel Àngel Abril i la presidenta de l’ACSSAB Vanesa Arroyo que han destacat la satisfacció per part dels restauradors,entitats i comerços locals participants.

 

REPORTATGE ESPECIAL FIRA DE LA PRIMAVERA 2024 de Sant Andreu de la Barca