98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La Diputada de Comerç i Consum de la Diputació de Barcelona visitarà dijous el Mercat de Sant Andreu de la Barca

La Diputada de Comerç i Consum de la Diputació de Barcelona visitarà dijous el Mercat de Sant Andreu de la Barca

La diputada Olga Serra presentarà les dades del programa Reempresa  Mercats Municipals  a més destacar un cas d’èxit d’una reemprenedora que, gràcies al programa, ara té la seva pròpia parada al Mercat de Sant Andreu de la Barca. Es tracta de “Queviures la Bodegueta del Mercat” de Judith Elisabeth.

El programa Reempresa Mercats Municipals, impulsat per la Diputació de Barcelona i la patronal Cecot, busca promoure aquelles parades de mercat que necessiten d’una persona emprenedora per seguir endavant i evitar-ne el tancament, posant en contacte ambdues parts.

És un nou model d’emprenedoria que fomenta la continuïtat d’empreses que són viables econòmicament i cerquen un relleu en la propietat i direcció. La persona que reemprèn agafa el testimoni en la gestió d’una empresa ja existent, comprant-la en la seva totalitat per continuar-ne l’activitat. Reempresa també treballa per facilitar la transmissió i ocupació de les parades dels mercats municipals de la província com a espais fortament vinculats al territori.

Des de l’inici del programa el 2017, s’han assolit més d’un centenar de casos d’èxit que han permès salvaguardar prop de 200 llocs de treball directes als mercats municipals.

La presentació es farà aquest dijous amb matí al Mercat i comptarà amb la presència de la Diputada de Comerç i Consum de la Diputació de Barcelona, Olga Serra, el secretari general de la patronal Cecot Oriol Alba,l’alcalde Marc Giribet i la reemprenedora de la parada del Mercat, Judith Elisabeth Chacha.