98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / La Desfilada solidària recapta més de 500 kilos d’aliments

La Desfilada solidària recapta més de 500 kilos d’aliments

Desfilada Solidària a Sant Andreu de la Barca 01
El Casino ha estat l’escenari de l’acte inaugural de la SETMANA INTERCULTURAL de la SOLIDARITAT amb la participació de catorze comerços locals i unes quaranta persones desfilant.

Reportatge

 

Aquesta desfilada solidària de roba, calçat i complements té com a objectiu promoure el comerç local, alhora que la recollida de productes solidaris entre els assistents a l’acte. Els més de 500 kilos d’aliments recollits  es destinaran a les famílies necessitades del municipi

L’accés  a la desfilada ha estat mitjançant invitació que s’ha intercanviat per un producte solidari (aliments de llarga durada, productes de neteja de la llar, productes de higiene personal i productes infantils).
Amb  aquesta campanya solidària col·labora el Departament de Comerç, el sector comercial local i el Fòrum Solidari d’Entitats de Sant Andreu de la Barca a més de l’Associació Escola de Dansa Sonia Navarro.

Hi  han participat els comerços locals
: DANNA. MODA I COMPLEMENTS, DONNA, DRAPS, MANELETS I CARMETES, MENUTS, MODA HOME GARCÍA, OGGY, PEUETS, RUNAREA, SOMNIS, SUSI MODAS, TOP MODA JOVE, TRADIMENTO, UH LA LA!!!, YUSTE BOUTIQUE. a més de HAIR SPYLISTE’S amb les tasques de  maquillatge i perruqueria sota la direcció de Toni Gálvez.

Galeria fotogràfica.