98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La desena Ruta de la Tapa de Festa Major comptarà amb 26 establiments participants

La desena Ruta de la Tapa de Festa Major comptarà amb 26 establiments participants

Durant la celebració de la  Festa Major,  bars i restaurats oferiran per tres euros o bé una tapa més beguda o un dolç i una beguda.

Juan Pérez regidor de Promoció Econòmica Comerç i Turisme ha comentat a Ràdio Sant Andreu les novetats d’enguany.

Del 2 al 5 de setembre els establiments participants oferiran les tapes i les millors es podran votar a través de la pagina web rutadelatapasab.cat

A partir d’aquest divendres 2 de setembre a les 18.00 h es podrà votar telemàticament els participants al millor tast de cada categoria de tapa.  millor tapa i dolç.

Fins al dia 8 de setembre a les 14.00 h estarà obert el termini per a fer les votacions dels millors tastos. Els tastos que siguin més votats seran els guanyadors per categories dels establiments participants.

Els establiments comercials guanyadors seran premiats amb una pàgina de publicitat conjunta al Diari de Sant Andreu del mes d’octubre, de difusió gratuïta a tots els domicilis del municipi.

Entre el públic participant en la votació telemàtica es sortejarà, per cada categoria, una degustació especial per dues persones en l’establiment comercial guanyador.

Podreu fer el TAST els dies següents:

  • Divendres 2 de setembre de 18 a 21 h.
  • Dissabte 3 i diumenge 4 de setembre de 12 a 14 h. i de 18 a 21 h.
  • Dilluns 5 de setembre de 12 a 14 h.