98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / La Creu Roja destaca la feina dels voluntaris i socis en la celebració dels 50 anys a Sant Andreu de la Barca

La Creu Roja destaca la feina dels voluntaris i socis en la celebració dels 50 anys a Sant Andreu de la Barca

La Creu Roja celebra els 50 anys de la seva presència a Sant Andreu de la Barca aquest dissabte.
El  Teatre Núria Espert acollirà la gala d’homenatge als voluntaris i a les persones que han estat vinculades al llarg d’aquests anys.

En el programa Via Directa hem comentat la gala i les tasques que està duent a terme la Creu Roja amb Griselda Sanahuja,  Coordinadora de l’Oficina Comarcal Baix Llobregat Nord i Isabel Canals, adjunta a la Presidència.

Creu Roja 50 anys

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca destinarà els beneficis de la gala benèfica prevista per aquest dissabte 23 d’abril als damnificats pels terratrèmols que han afectat Equador.

La companyía A compas, Ingrid i Llorenç, Alba Pujol i Eugeni Muriel, Mia Fuentes, Neus Navarrete i Sergi Huerta seran els encarregats de la part musical i artística d’una gala presentada per Juan Pablo Beas i Felipe del Val.

Les entrades a 10 euros disponibles al web de  Teatre Núria Espert

L’espectacle es completa amb una exposició fotogràfica que repassa el mig segle de l’entitat a Sant Andreu de la Barca i una mostra d’articles antics relacionats amb la Creu Roja, com vestits o fins i tot un vehicle.