98.0 fm En directe Signal
Home / 12 FIRA PRIMAVERA / La Consulta de Deshabituació Tabàquica de Sant Andreu de la Barca va rebre l’any 2023, 949 visites de persones que volien deixar de fumar

La Consulta de Deshabituació Tabàquica de Sant Andreu de la Barca va rebre l’any 2023, 949 visites de persones que volien deixar de fumar

La mitjana d’edat dels consultants va ser de 50 anys (17 a 80 anys), majoritàriament dones (54%). Finalment de les 227 persones que s’han adherit amb seguiment en la consulta, 92 persones han aconseguit deixar de fumar.

A Sant Andreu de la Barca, el CAP de l’avinguda Constitució (dimecres matí)  i també La Solana (divendres tarda) ofereixen el servei de la Consulta de Deshabituació Tabàquica amb molt bons resultats.

La infermera i referent de la Consulta de Deshabituació Tabàquica del CAP de Sant Andreu de la Barca Sònia Rodríguez han comentat a Ràdio Sant Andreu el fuincionament de la consulta i  com es pot deixar de fumar i quina metodologia es segueix.

Des de l’any 2006 Sant Andreu de la Barca, al Centre d’Atenció Primària  compta amb una consulta de deshabituació tabàquica adreçada a aquelles persones que volen deixar de fumar.

El diumenge 2 de juny  l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca farà el tradicional sorteig de 800€ entre les persones del municipi que han aconseguit deixar de fumar després de passar per la consulta.