98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La Consulta de Deshabituació Tabàquica de Sant Andreu de la Barca atén més d’un miler visites i continua sent un referent

La Consulta de Deshabituació Tabàquica de Sant Andreu de la Barca atén més d’un miler visites i continua sent un referent

La infermera i referent de la Consulta de Deshabituació Tabàquica del CAP de Sant Andreu de la Barca Sònia Rodríguez i la infermera Laura Marín han comentat a Ràdio Sant Andreu com es pot deixar de fumar i quina metodologia es segueix. També han aprofitat per donar les dades sobre la Consulta de Deshabituació Tabàquica.

Des de l’any 2006 Sant Andreu de la Barca, al Centre d’Atenció Primària  compta amb una consulta de deshabituació tabàquica adreçada a aquelles persones que volen deixar de fumar.

Durant l’any 2021 s’han realitzats 1.062 visites.
La mitjana d’edat de le spersones que han passat per la consulta és de 51 anys, (dels 18 anys als 82 anys). La majoria són  homes en un 52% i amb una mitjana de 2-3 visites i un màxim de 9. Un total de 55 persones han aconseguit deixar de fumar en el darrer any.
El diumenge 29 l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca farà el tradicional sorteig de 800€ entre les persones del municipi que han aconseguit deixar de fumar després de passar per la consulta.