98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La construcció del nou CAP de Sant Andreu de la Barca més a prop

La construcció del nou CAP de Sant Andreu de la Barca més a prop

Una reunió entre el conseller de Salut Manel Balcells i l’alcaldessa Ana Alba acosten posicions per la construcció del nou CAP a Sant Andreu de la Barca.

A la trobada, el conseller ha informat l’alcaldessa del compliment del conveni signat el 2019 amb l’antiga consellera i, ha manifestat el compromís de la Generalitat d’incloure aquesta construcció en els plans d’inversions d’enguany.
Segons ha explicat l’alcaldessa Ana Alba, Balcells li ha assegurat que “es disposen dels fons suficients per a la realització d’aquest nou CAP l’any 2023 i que cap al 2024 aquest projecte es podria licitar”.

Davant d’això, des del consistori es procedirà a fer la cessió del terreny. Amb aquestes noves instal·lacions, Alba explica que “el conseller s’ha compromès al retorn de les especialitats necessàries, com salut mental o ginecologia”.

Tot i no haver signat cap nou acord, l’alcaldessa diu “confiar en la paraula del conseller, ja que ja s’ha fet un estudi funcional, cosa que, indica que tirarà cap endavant aquest projecte.”