98.0 fm En directe Signal
Home / Cultura / La Colla de Diables segueix celebrant els 20 anys en la Festa Major amb el pregó i el correfoc

La Colla de Diables segueix celebrant els 20 anys en la Festa Major amb el pregó i el correfoc

Xavier Bes i Tanu Herrero membres de la colla de Diables de Sant Andreu de la Barca han comentat al programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu la lectura del pregó de Festa Major i el tradicional correfoc de dissabte al vespre

 

correfoc 08

CORREFOC
DISSABTE 5 SETEMBRE
21.30 h
Inici: pl. d’Anselm Clavé

El Correfoc omplirà els carrers del poble d’espurnes, música i foc amb Els Diables, Diablots i Drac de Sant Andreu de la Barca acompanyats dels Diables de Ripollet i els músics Diabòlics d’Egara.

Recorregut: c. Major, c. de Parera, pl. de la Font de la Roda, c. de Sant Josep Oriol, c. de Catalunya, pg. del Parlament de Catalunya, c. del Montseny, c. Major i pl. d’Anselm Clavé.

Consells per al bon funcionament del correfoc

  • Us recomanem portar roba vella, de cotó, amb mànigues i pantalons llargs, mocadors i barret per evitar ofecs i cremades. No oblideu lligar-vos bé el calçat per si us empaiten.
  • Protegiu-vos els ulls i tingueu cura de tapar-vos les orelles per disminuir l’impacte del soroll de les explosions pirotècniques.
  • També recomanem al veïnat que tanqui les finestres, les portes i els balcons, que reculli la roba estesa i que plegui els tendals dels carrers per on passa el correfoc.
  • Protegiu els vidres dels aparadors amb paper gruixut o cartró.
  • No llanceu mai aigua damunt de bèsties ni de diables.
  • Deixeu fer la feina als diables i a les bèsties. Durant el recorregut no els talleu el pas.
  • L’organització no es farà responsable dels desperfectes per negligència.

No aparqueu vehicles en el recorregut del correfoc a partir de les 18.00 h del dissabte 6 de setembre. S’avisarà la grua municipa