98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La Cinquena Fira del Vi de Sant Andreu de la Barca tanca amb una gran participació

La Cinquena Fira del Vi de Sant Andreu de la Barca tanca amb una gran participació

 

L’acte central celebrat a la plaça Federico García Lorca el dissabte 30 d’abril ha comptat amb la participació de 21 cellers de la DO Penedès i la participació de DO de tot Catalunya i la resta de regions d’Espanya, que han ofert la degustació dels vins i caves.

Destacar també la música en directe dels grups Jodie Cash, Rock School Boys i la Tuna de l’Escola d’Enginyers Tècnics de Barcelona i l’oferta gastronòmica aportada per la gastronomia local d’El Restaurant El Palau Vell, Restaurant Riera 2, Alicia Xarcuters i Formatgers i Rostisseria Ramírez.

Ràdio Sant Andreu ha realitzat un reportatge amb entrevistes i valoracions als cellers i restauradors presents a la Fira del Vi.

El regidor de Promoció Económica Juan Pérez, i el president de l’Associació RuVins, Paco Pozo han valorat de manera molt positiva la celebració de la fira i han destacat la gran participació tambés en les activitats prèvies.