98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La Bruixa del senyor Arnau tornarà a ser protagonista de la revetlla de Sant Joan a Sant Andreu de la Barca

La Bruixa del senyor Arnau tornarà a ser protagonista de la revetlla de Sant Joan a Sant Andreu de la Barca

 

La Colla de Diables ja ho té tot a punt per celebrar aquest diumenge 23 de juny la tradició de la Bruixa del senyor Arnau i la revetlla jove. L’acte de la Bruixa del senyor Arnau arrencarà a les 18:30 h amb l’assaig i taller de percussió amb els Ous de Drac a la plaça de la Pau, per donar pas a tallers i l’exlicació del conte de la bruixa del senyor Arnau.

A les 20:45 h arribarà la Flama del Canigó de la mà del Centre Excursionista Pi Tallat. Tot seguit s’iniciarà la cervavila per cercar la bruixa per acabar a l’esplanada de sorra del Mercat Setmanal amb l’encesa de la foguera.

L’actual president de la Colla de Diables, Enrique González ha comentat a l’emissora municipal els preparatius relacionats amb la Bruixa del senyor Arnau i la revetlla jove que organitzen amb la col·laboració l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, el Centre Excursionista Pi Tallat.

23 DE JUNY

18:30 h Assaig al carrer i taller de percussió amb els Ous de Drac.

19.00 h Taller per a nens i nenes

20.30 h Explicació del conte de la Bruixa del sr Arnau

20.45 h Arribada de la Flama del Canigó amb el Centre Excursionista Pi Tallat

Arribada de la Flama del Canigó i parlaments.

21.15 h hores a la plaça de la Pau
Cercavila de pertards amb la bruixa fins portar-la a la foguera que hi haurà instal·lada a l’esplanada de sorra del Mercat Setmanal
Recorregut: pl. de la Pau, c. de l’Esport, av. de la Constitució (per la vorera), c. del Garraf i esplanada de sorra del Mercat Setmanal.

22.00 h Encesa de la  foguera de Sant Joan a l’esplanada de sorra del Mercat Setmanal

Revetlla popular de Sant Joan

A partir de les 21 h:  a l’Esplanada del Mercat Setmanal.
Sopar popular (Porta la teva taula, cadira i sopar. La Colla de Diables posa el servei de  barbacoes i barra.
Màgia amb el mag Xavi Medina i concert amb els grups  Crit, l’Orquestra Mitjanit i PD Pachas & the Mamas a partir de les 22.30 h.