98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La 4a Gala dels Campions de Sant Andreu de la Barca acollirà al voltant de 400 esportistes local

La 4a Gala dels Campions de Sant Andreu de la Barca acollirà al voltant de 400 esportistes local

Les instal·lacions esportives de Can Salvi acullen aquest dijous 7 de juliol  la quarta edició de la Gala dels Campions amb l’objectiu reconèixer la tasca realitzada pels esportistes i esportistes de Sant Andreu de la Barca que han assolit els seus èxits en el món de l’esport.

El regidor d’Esports, Lluís Oulego ha comentat a Ràdio Sant Andreu la gran feina realitzada per les entitats esportives i ha recordat que aquest dijous rebran un reconeixement per part del consistori.

Oulego ha recordat que el 18 de novembre, Sant Andreu de la Barca viurà la 24a Nit de l’esport Local on es premiaran als millors esportistes locals.

A l’acte també hi assitiran esportites de Sant Andreu de la Barca que competeixen fora de la ciutat en disciplines com el futbol, motociclisme, esgrima, rugby o ciclisme.

Entre els noms confirmats els pilots Xavier Vierge, (Superbikes) Xavier Artigas (Moto 3) i Alejandro Rodríguez (SuperMoto), els futbolistes Pau Prim (FC. Barcelona), Joel Pleguezuelos (RCD Espanyol) i  Darwin Zamora (FC. Barcelona), la jugadora de rugby Ester Moraleda, el ciclista Àlex Ulloa Julia Castaño (Esgrima)