98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Juan Pérez, regidor de Comerç ”hem de trobar noves fórmules per promocionar el comerç local”

Juan Pérez, regidor de Comerç ”hem de trobar noves fórmules per promocionar el comerç local”

El regidor ha comentat a Ràdio Sant Andreu les accions que està duent a terme el consistori per promocionar i potenciar el comerç local.

Entre les noves fórmules està previst pels dies 2 i 3 d’octubre l’activitat de Comerç al carrer on gairebé 50 comerços mostraran els productes i serveis a les portes dels seus establiments.
Els comerços participants s’identificaran amb una catifa vermella i l’activitat comptarà amb l’amenització de Robert Gobern que recorrerà els diferents eixos comercials.
Entre les persones que comprin als comerços participants se sortejaran 500 euros en vals de compra.

Post-Xarxes-Socials-Comerc-al-Carrer-03

El regidor de Comerç ha agraït la renovació de l’acord amb l’ACSSAB que permetrà continuar treballant de forma conjunta iniciatives que serveixin per promocionar i professionalitzar el comerç local.

Juan Pérez regidor de comerç

Pérez ha destacat que ‘Els moments crítics també són moments d’oportunitats’ i anima als comerços ‘ que analitzin la seva situació i quin tipus de productes ofereixen a més d’analitzar quines eines i mecanismes estan fent servir per arribar als seus clients potencials”. El regidor ha afegit que ”és un moment per plantejar-se si cal obrir nous canals de venda” i ha aprofitat per comentar que l’Ajuntament i la seva regidoria està al costat del comerç local i que ”aviat entrarà en funcionament la plataforma en línia que permetrà comprar a les botigues de Sant Andreu de la Barca sense moure’ns de casa”