98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Juan Pérez, regidor de Comerç “Enguany, Sant Andreu de la Barca és l’escenari de la Fira de la Primavera”

Juan Pérez, regidor de Comerç “Enguany, Sant Andreu de la Barca és l’escenari de la Fira de la Primavera”

Juan Pérez

El regidor de Promoció Econòmica i Comerç ha destacat els objectius de la Fira de la Primavera que enguany se celebra del 24 al 30 de maig.

Amb l’objectiu de reactivar el comerç local la novena edició de la Fira de la Primavera aposta per convertir tota la ciutat en l’escenari de la fira. Per aquest motiu s’han instal·lat vuit cubs gegants distribuïts en les quatre zones comercials de Sant Andreu de la Barca.

Fira Primavera 2021 - 01

En els cubs hi podrem trobar informació sobre les activitats previstes durant la setmana o també les ofertes dels comerços i establiments de les diferents zones comercials. D’aquests cubs surten unes flors de diferents colors que ens guiaran a les portes dels 162 comerços participants.

Fira Flor

Es tracta d’una Fira de la Primavera diferent, però amb un format que “no perd l’essència de les anteriors edicions a més de donar un espai a les entitats del municipi, al comerç i a la restauració” , segons ha assenyalat a Ràdio Sant Andreu, el regidor de Comerç Juan Pérez.

Fira Primavera 2021 - 03

Del 24 al 30 de maig només per comprar els 162 comerços participants en la 9a Fira de la Primavera i dipositant una urna el ticket de compra et permetrà entrar en un sorteig i  guanyar vals de compra i targetes moneder.

  • 1 val de compra de 1.000 € i 1 val de compra de 500 € i 1 val de compra de 300 €.
  • 1 premi de 300 € aportat pel Mercat de Sant Andreu de la Barca
  • 100 targetes moneder carregades amb 30 € de compra.

Edat mínima per participar: 18 anys

Descarrega’t programa d’actes

actes fira pimavera

Al voltant de 160 comerços hi participen enguany,  però la fira també comptarà amb altres activitats com actuacions i exhibicions de les entitats de Sant Andreu de la Barca, showcookings, tast i maridatges de vins i formatges, la cinquena trobada de percussió de la Colla de Diables i animació pels diferents eixos comercials de Sant Andreu de la Barca.
També es recuperarà el lliurament de les medalles al mèrit empresarial i el sorteig del Dia Mundial Sense Tabac
A més, destaca  l’espectacle itinerant “Moltes gràcies” de Quim Masferrer. Enguany la Fira de la Primavera es desenvoluparà en diferents espais de Sant Andreu de la Barca.