98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Juan Pablo Beas, regidor Cultura ‘era un repte el Festival Zero i la resposta ha estat fantàstica amb totes les entrades venudes’

Juan Pablo Beas, regidor Cultura ‘era un repte el Festival Zero i la resposta ha estat fantàstica amb totes les entrades venudes’

Més de 200 persones han assistit a les representacions de les obres de la primera edició del Festival Zero a Sant Andreu de la Barca celebrat els dies 23 i 24 de febrer al Teatre Núria Espert.

AKA festival Zero Sant Andreu de la Barca 05Juan Pablo Beas, regidor de Cultura a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha comentat  aRàdio sant Andreu l’extraordinària resposta  per part del públic amb totes les entrades venudes.

La representació del cicle és possible gràcies a la participació de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca al projecte Teatres en Xarxa, que integren d’altres teatres municipals de la província de Barcelona.

Les obres que s’ha pogut veure:

“AKA” (Also Known As), una producció de la Sala Flyhard protagonitzada per l’actor Albert Salazar que parla sobre la identitat i el paper de la societat en la definició d’aquesta.

-La dansa contemporània de la companyia Moveo amb “Conseqüències”,

-El teatre a petita escala d’en David Espinosa a “Mi gran obra”.