98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Jornades portes obertes i preinscripció escolar a Sant Andreu de la Barca

Jornades portes obertes i preinscripció escolar a Sant Andreu de la Barca

La preinscripció escolar per al segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria serà del 29 de març al 9 d’abril.

escoles bressol municipals (2)

Durant aquest mes de març els centres educatius de Sant Andreu de la Barca fan jornades de portes obertes per mostrar la ciutadania la seva oferta pedagògica, el seu projecte educatiu, els ensenyaments que imparteix i les places de què disposen.

Aquestes jornades de portes obertes es fan amb la finalitat que els pares i tutors dels nens i de les nenes que estan en edat escolar puguin tenir informació de cadascun dels centres per poder triar on volen matricular als menors.

Les dates previstes per a les jornades de portes obertes es poden consultar al document que trobareu a la dreta i teniu tota la informació a http://www.sabarca.cat/LlistaTramits/_rKbJcCoHCfzJ9kYciUkmktmxcCkjAjw3ckStM0tyGTo

Preinscripció, del 29 de març al 9 d’abril

La preinscripció escolar és el tràmit que s’ha de fer per poder ser admès per primera vegada en un centre escolar públic, o bé quan es vol canviar d’escola.

El període de preinscripció d’alumnat de segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria per al curs 2019-2020 serà del 29 de març al 9 d’abril.

La sol·licitud de preinscripció s’ha de presentar preferentment al centre educatiu triat en primera opció, a les oficines municipals d’escolarització o als serveis territorials del Departament.
S’haurà d’acompanyar de la documentació necessària per acreditar els diferents criteris de barem.

Jornada portes obertes escoles Sant Andreu Barca