98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Jordi Morales medalla de bronze als Jocs Paralimpics de Tòquio

Jordi Morales medalla de bronze als Jocs Paralimpics de Tòquio

ENTREVISTA

 Álvaro  Varela i Jordi Morales

L’esportista santandreuenc aconsegueix la medalla de bronze en la seva sisena participació als Jocs Paralímpics després de disputar la semifinal contra Gran Bretanya.

Jordi Morales afirma a Ràdio Sant Andreu “soc un privilegiat per haver viscut sis jocs paralímpics”. Morales assegura que l’objectiu és disputar els seus setens jocs d’aquí a tres anys “Ara mateix hem posar a contar els dies que queden pels propers Jocs Paralímpics”
L’esportista santandreuenc confessa a l’emissora municipal que ““M’he emocionat amb els missatges de suport que he rebut aquests dies”.
Ha volgut agraïr el suport dels seguidors i en especial als oïents de Ràdio Sant Andreu pel seguiment dels seus sisens Jocs Paralímpics.

Jordi Moarles tennis taula

L’equip format per Jordi Morales i Álvaro Varela ha perdut la semifinal de tenis taula per equips contra Gran Bretanya per 2 a 1.

Un partit molt disputat i igualat, però l’han guanyat els britànics que es disputaran l’or aquest divendres contra la Xina.

Morales és medallista olímpic a Atenes (Plata) i Londres (bronze). Campió del Món de Tennis Taula i millor esportista paralímpic de l’any en tennis de taula (2018)