98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Jordi Morales disputarà els seus setens Jocs Paralímpics i assegura que és “un gran repte poder aconseguir una medalla més”

Jordi Morales disputarà els seus setens Jocs Paralímpics i assegura que és “un gran repte poder aconseguir una medalla més”

Va debutar amb 14 anys en uns Jocs Paraímpics a Sidney i  24 anys després tornarà a disputar uns nous jocs.

 

Jordi Morales és dels pocs esportistes que pot pressumir de set participacions olímpiques. Fins a la data ha disputat sis jocs aconseguint medalles a Atenes (Plata), Londres (bronze)  i Tòquio (bronze).
Compta amb tres campionats del Món de Tennis Taula  (dos per equips i un individual) i millor esportista paralímpic de l’any en tennis de taula (2018).  En el món, hi ha pocs esportistes que han disputat set jocs olímpics i paralímpics. Jordi Morales ha aconseguit aquesta fita esportiva amb esforç, perseverança i amb resilència, que en paraules de Morales “és un factor clau en l’esport”.

A finals d’agost tornarà a competir en la modalitat de tennis taula per equips i individual ab l’objectiu de tornar a gunyar una medalla paralímpica. A l’entrevista a Ràdio Sant Andreu ha recordat que te un mèrit molt gran anar als jocs i  ha recordat que l’exigència cada vegada és molt més alta com també el nivell dels competidors. Possiblement els de París, siguin els seus darrera Jocs Paralímpics després de 24 anys competint al màxim nivell.

Com sempre, les seves paraules són una lliçó de vida.