98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Jordi Morales es queda a les portes de la medalla de bronze en els Jocs Paralímpics de Rio

Jordi Morales es queda a les portes de la medalla de bronze en els Jocs Paralímpics de Rio

L’esportista Jordi Morales ha perdut per 3-1 davant del xinès Shu Yan i ara totes les possibilitats de medalla passen per disputar els  dobles en tennis taula  aprtir del 14 de setembre.

Morales_Garcia_Jordi
Jordi Morales ha perdut les opcions de guanyar la medalla de bronze en els Jocs Paralímpic de Rio en la Clase 7 de Tennis Taula. El jugador santandreuenc ha declarat a Ràdio Sant Andreu ‘que ha estat un partit en que el primer joc m’he vist sorprès i he perdut 11-4. El segon he pogut jugar com volia guanyant 11-7. El tercer anava be 7-5 per mi i algunes males decisions han fet que perdés 11-7. En el quart el xinès ha guanyat 11-6’.

Jordi Morales disputarà a partir del 14 de setembre els dobles en tennis taula amb Álvaro Valera, tot i què ha destacat sobre les opcions de medalla ‘ és molt complicat perquè ens ajunten categories i juguem amb jugadors amb menys limitació. Pero ja era aixi fa 4 anys i vam aconseguir la proesa d’aconseguir la medalla de plata’.


L’esportista de Sant Andreu de la Barca disputa a Rio els seus cinquens Jocs Paralímpics que els està vivint de forma molt ‘Molt positiva. Orgullós de com he jugat i lluitat i per tant el premi ja és molt gran només amb això.