98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El Diari personal de Jordi Morales als Jocs Paralímpics de Tòquio

El Diari personal de Jordi Morales als Jocs Paralímpics de Tòquio

CRÒNICA 31-08-2021  Jordi Morales passa a semifinals i s’assegura medalla olímpica

Amb Álvaro Varela han derrotat a Egipte en els quarts de finals de tennis taula per equips en els Jocs Paralímpics de Tòquio.

El resultat final ha estat una victòria contundent per 2 a 0 amb els resultats de (11-6), (11-5) i (11-7) en el primer  partit i de (11-1), (11-1) i (11-3) en el segon partit)

Aquest dimecres, el combinat espanyol amb Jordi Morales jugaran la semifinal i intentaran guanyar el partit per passar a la final i lluitar per l’or olímpic. En cas de derrota s’adjudicarien automàticament la medalla de bronze perquè enguany s’ha suprimit el partit pel tercer i quart lloc.

 

Fotografia Álvaro Varela

Fotografia Álvaro Varela

CRÒNICA 30-08-2021  Aquesta setmana Jordi Morales amb Álvaro Varela inicia el campionat de dobles de tennis taula. S’enfrontaran contra la selecció d’Egipte.

jORDI mORALES 26 AGOST 2021

CRÒNICA 28-08-2021 Jordi Morales aprofita el dia de descans abans de l’inici dels dobles de tennis taula

L’esportista santandreuenc afronta els seus sisens jocs i ofereix a Ràdio Sant Andreu cròniques del dia als Jocs Paralímpics de Tòquio. El campió del món de tennis taula comenta a l’emissora municipal de Sant Andreu de la Barca, la preparació, els entrenaments i també les curiositats dels jocs.

 

CRÒNICA 27-08-2021 Jordi Morales cau derrotat en quarts de final dels Jocs Paralímpics de Tòquio

L’esportista santandreuenc cau derrotat per 3-0 en el partit que ha disputat contra el polonès Chudzicki amb el resultat d’11-6, 11-7 i 11-9.

El partit s’ha disputat aquest divendres a Tokyo a les 14:40h hora catalana.

Morales medallista olímpic a Atenes i Londres participa en els seus sisens jocs paralímpics i la pròxima setmana iniciarà la competició per equips amb al costat d’Álvaro Varela amb l’objectiu d’aconseguir medalla olímpica.

CRÒNICA 26-08-2021  JORDI MORALES PASSA A QUARTS DE FINALS

Jordi Morales continua imbatible als Jocs Paralímpics aconseguint una nova victòria contra l’alemany Bjoern Schnake per 3 sets a 1.
L’esportista santandreuenc de tennis taula passa de ronda i ja està a quarts de finals dels Jocs Paralímpics en la categoria 7 de tennis taula després d’aconseguir dues victòries en la fase grups.
Els quarts de final es disputaran aquest divendres 27 d’agost a les 14.20h (hora catalana).

Morales Tòquio 25-08-2021 02

 

CRÒNICA 25-08-2021  INICI AMB VICTÒRIA ALS JOCS PARALÍMPICS DE TÒQUIO

Morales aconsegueix la primera victòria als Jocs Paralímpics de Tòquio. Bon inici de l’esportista santandreuenc de tennis taula. Ha debutat davant de colombià José David Vargas i s’ha imposat per 3 sets a 0 en una treballada victòria.  aquest dijous s’enfrontarà a l’alemany Bjoern Schnake.

Morales Tòquio 25-08-2021

 

CRÒNICA 24-08-2021 A un dia d’iniciar la seva participació als Jocs Paralímpics de Tòquio, Jordi Morales ens comenta les seves sensacions.

Morales als Jocs Paralímpics Tòquio

 

CRÒNICA 23-08-2021 Jordi Morales ja coneix els noms dels primers rivals als Jocs Paralímpics de Tòquio. Debutarà aquest dimecres davant del colombià José David Vargas i dijous amb l’alemany Bjoern Schnake.

 

 

Morales, medallista olímpic a Atenes i Londres, afronta amb optimisme la fita olímpica i amb clares opcions de medalla. Competirà en l’àmbit individual a la categoria 6-7 i en equips amb Álvaro Varela.

CRÒNICA 22-08-2021 Jordi Morales comenta la preparació prèvia a l’inici dels jocs i també ens dóna detalls dels llits fets de cartó que ha posat l’organització dels jocs a disposició dels atletes.

Jordi Morales -Tennis Taula paralímpic