98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Jordi Morales aconsegueix la medalla de Bronze en dobles en el Campionat del Món de Tennis Taula

Jordi Morales aconsegueix la medalla de Bronze en dobles en el Campionat del Món de Tennis Taula

 

Amb Álvaro Varela ha format la parella de dobles del combinat espanyol en la categoria MD 14 ha aconseguit una nova medalla en el campionat que es disputa a Granada.

REAL FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE TENIS DE MESA

Després de les dues primeres victòries contra els combinats de Suècia (3-1) i Brasil (3-0) disputats el 6 de novembre, a les semifinals no s’han pogut desfer del combinat de la Gran Bretanya (3-1) amb un  ajustat resultat de 11-8, 11-7, 9-11 i 10-12.

Malgrat la derrota en la semifinal han aconseguit la medalla de Bronze.  Morales en declaracions a Ràdio Sant Andreu ha destacat “estic molt content d’una nova medalla que no esperàvem, tenint en compte que jugàvem amb persones amb més mobilitat que nosaltres”.

Per l’esportista resident a Sant Andreu de la Barca “després dels dos grans partits inicials, la semifinal s’ha escapat per poc i ens queda un gust una mica agredolç, però en resultat i resum estem molt i molt satisfets”.

Ara, dimecres Jordi Morales disputarà el partits individuals on intentarà revalidar el Campionat del Món de Tennis Taula adaptat aconseguit l’any 2018.