98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Jordi Albert escollit cap de llista d’ERC a les Eleccions Municipals del 2015

Jordi Albert escollit cap de llista d’ERC a les Eleccions Municipals del 2015

Esquerra Republicana de Sant Andreu de la Barca ha escollit l’actual portaveu del grup municipal com a cap de llista per a les properes Eleccions Municipals 2015.
El programa Via directa de Ràdio Sant Andreu ha entrevistat a Jordi Albert

 

Jordi Albert  ERC

La formació política local va convocar el  dissabte dia 19 de juliol,  una Assemblea Extraordinària per a l’elecció del cap de llista a les municipals de 2015 d’ Esquerra Republicana – Sant Andreu de la Barca.

A l’Assemblea estaven cridats els militants i amics de la secció local d’ERC, i va tenir lloc al Bar El Casino.
Pel que fa als militants de les JERC van excusar la seva absència en coincidir l’assemblea amb l’Acampada Jove, on estaven implicats en l’organització

En aquesta assemblea extraordinària es va escollir com a cap de llista Jordi Albert i Caballero, amb un 94% de vots afirmatius, i un 6% de vots en blanc.

Tot i ser l’únic candidat a l’elecció, en Jordi Albert  d’ERC-SAB  ha mostrat la seva satisfacció pel suport rebut pels companys i companyes de la secció local, tant en aquesta elecció com durant els anys que porta al capdavant de la política municipal. I ha demanat de continuar fent feina com fins ara, treballant per al poble i conjuntament amb la ciutadania de Sant Andreu de la Barca.

A l’entrevista realitzada a Ràdio Sant Andreu ha comentat alguns del sobjectius d ela formació política a Sant Andreu de la Barca.