98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Jocs infantils i familiars a Sant Andreu de la Barca per promoure la cura del medi ambient

Jocs infantils i familiars a Sant Andreu de la Barca per promoure la cura del medi ambient

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca organitza cada matí de diumenge jocs infantils al parc de la Solana amb la finalitat de promoure la cura del medi ambient entre els més petits i les seves famílies.

Rosa Maria Asencio técnica de Medi Ambient a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ja comentat les activitats previstes al programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu.

RIU LLOBREGAT

Les activitats es faran de 11.30h a 13.30 hores cada diumenge a partir del 19 de febrer.
La iniciativa preveu organitzar jocs i manualitats relacionades amb la naturalesa i els animals amb la finalitat de fomentar valors, creativitat i experimentació.

Un educador ambiental dirigirà les activitats programades, que passen per la construcció i instal·lació de caixes nou, que després es col·locaran als arbres del parc de la Solana; l’estampació de samarretes amb dibuixos d’animals o fer petjades de dinosaures.

El programa també preveu sortides al riu Llobregat amb la finalitat de descobrir els animals que hi viuen i la flora que hi ha a l’espai fluvial.