98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Un joc i una poesia per commemorar el DIA MUNDIAL DE LA POESIA

Un joc i una poesia per commemorar el DIA MUNDIAL DE LA POESIA

El Consorci per a la Normalització Lingüística celebra el Dia Mundial de la Poesia i proposa un  joc de preguntes en línia sobre Josep Carner i la Institució de les Lletres Catalanes ret homenatge a la poetessa, pintora i traductora Felícia Fuster en l’any del centenari de seu naixement.

Ew6FZ5EXAAETqaX
El dia 21 de març va ser proclamat per la UNESCO Dia Mundial de la Poesia. Per celebrar-lo en aquesta edició, la catorzena, la Institució de Les Lletres Catalanes ha escollit el poema “No em despulleu” de Felícia Fuster, de qui enguany es commemora el centenari del naixement. El poema s’ha traduit a vint-i-una llengües, entre les quals hi ha les altres oficials a Catalunya i algunes escollides d’entre les parlades arreu del territori català com l’amazic, alemanys, castellà, francès, àrab, anglès, búlgar. Esperanto, gallec, xinpes,  occità, quítxua, rus o urdú.

El joc literari sobre Josep Carner  que proposa el Consorci per a la Normalització Lingüística és una activitat que consisteix a endevinar una sèrie de sis preguntes sobre Josep Carner a través d’un Genially 

Per participar-hi només s’ha d’anar endevinant la resposta correcta de les preguntes del joc i anar avançant. Cada pregunta té tres opcions de resposta; la resposta correcta inclou una petita ampliació informativa sobre l’autor, l’obra o alguna dada curiosa. A més, en acabar de respondre la pregunta hi ha un botó amb informació addicional.