98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Javier Romero, regidor de Joventut “La Gimcana Noctura és un dels tresors patrimonials del jovent de Sant Andreu de la Barca”

Javier Romero, regidor de Joventut “La Gimcana Noctura és un dels tresors patrimonials del jovent de Sant Andreu de la Barca”

“Els anys 2000”, és el tema escollit per la nova edició de la Gimcana Nocturna de Sant Andreu de la Barca. Es tracta d’una de les activitats amb més tradició de la Festa Major  i que enguany se celebrarà la nit del 2 al 3 de setembre.

61 grups s’han inscrits i el regidor de Joventut, Javier Romero, ha donat detalls a l’emissora municipal de Sant Andreu de la Barca.

També ha aprofitat l’entrevista per presentar la renovada pàgina web https://santandreujove.cat/ amb informació adreçades als joves del municipi i també amb la possibilitat de solicitar online la JoveCard.. Els posseïdors de la JOVECARD  (14-30 anys) seran beneficiaris d’un seguit d’ofertes pensades específicament per a ells, ideats des dels comerços amb el suport de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.