98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Ja es coneixen els caps de llista d’algunes de les candidatures que es presentaran a les ELECCIONS MUNICIPALS 2019

Ja es coneixen els caps de llista d’algunes de les candidatures que es presentaran a les ELECCIONS MUNICIPALS 2019

Ja queda menys per les Eleccions Municipals del 26 de maig a Sant Andreu de la Barca. Les formacions polítiques ja han començat a preparar les eleccions, presentant o donant a conèixer qui serà el seu cap de llista.
Quatre partits ja han anunciat els seus candidats a l’alcaldia de Sant Andreu de la Barca.

candidats alcaldia sab

La candidatura més matinera en fer la presentació oficial va ser Junts x Sant Andreu que anunciava fa uns mesos que el seu candidat serà David Romero. La formació,  hereva del PDeCAT encara no ha presentat encara qui acompanyarà a Romero en la candidatura.

El Partit Popular va ser el segon partit en presentar la candidata. Sonia Aranda repetirà com a número 1 a la llista popular de cara a les Eleccions Municipals de Sant Andreu de la Barca.

L’actual alcalde, Enric Llorca era escollit l’1 de febrer en l’assemblea local de PSC com a candidat a la reelecció i continuar quatre anys més al capdavant del consistori santandreuenc.

L’últim partit, de moment en confirmar cap de llista ha estat Fem Sant Andreu, que aposta per Marc Giribet que susbtiteix a Jordi Albert al capdavant d’ERC. La candidatura està  formada per Esquerra Republicana de Catalunya i la plataforma Vecinos por el cambio.

Ciutadans anunciarà a finals de mes el nom del candidat o candidata, tot i que, tot apunta a que Saray Cantero podria repetir com a cap de llista de la formació taronja.

Sí es pot – Si se puede es presentarà com a formació política i no com agrupació d’electors, tal i com va confirmar el portaveu del grup municipal, Nahum Manuel Martín a  Ràdio Sant Andreu. Pel que fa al cap de llista, podria ser Nahum Manuel Martín, però de moment la formació encara no ha confirmat el nom definitiu ni la llista electoral.

Finalment falta saber com es presentaran Podem i ICV-EUiA a les eleccions i sí finalment aniran en una candidatura única sota el nom de Catalunya en Comú Podem.