98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / S’obren les inscripcions per al Casal d’Estiu i pels abonaments de piscina d’estiu a Can Salvi

S’obren les inscripcions per al Casal d’Estiu i pels abonaments de piscina d’estiu a Can Salvi

Aquesta setmana s’obre el període d’inscripcions per a les activitats lúdiques, esportives i educatives del Casal d’Estiu i les estades de futbol i tennis.

Enguany, les activitats comptaran amb gairebé 1.000 places per als infants, dividides en diversos torns,segons han comentat a Ràdio sant Andreu el regidor d’Esports Lluís Ouelgo i el gerent de l’empresa municipal SABURBÀ Javier Padilla.

INSCRIPCIONS CASAL ESTIU

Les inscripcions als Casals d’Estiu es faran de manera telemàtica a través de la pàgina web esports.sabarca.cat.

Els usuaris que disposin de fitxa a l’aplicació, s’hauran d’identificar amb el seu DNI i la contrasenya.
Per la seva banda, les persones que s’inscriguin per primera vegada en alguna de les activitats d’Esports SAB hauran d’enviar un correu electrònic a drodriguez@sabarca.catrecepciopoliesportiu@sabarca.cat o ihita@sabarca.cat, per tal que es puguin donar d’alta. Caldrà adjuntar en el missatge una còpia del DNI del nen o nena i del pare o mare.

En el cas dels cursets de natació d’estiu, les inscripcions s’obriran el pròxim dimecres 1 de juny.

Per a més informació, podeu trucar al telèfon 93 653 44 08, extensió 800.   casal d’estiuinscripcions

 

ABONAMENTS PISCINA ESTIU

Inscripcions per als abonaments de la piscina d’estiu de Can Salvi. El servei disposa de 900 abonaments per la temporada, que s’adjudicaran per ordre de sol·licituds.

Del 2 fins al 15 de maig, es podran inscriure les persones empadronades a Sant Andreu de la Barca. A partir del dia 16 de maig, les inscripcions s’obriran a tothom.

Les inscripcions s’hauran de fer de forma presencial al Complex Esportiu l’11, de dilluns a divendres de 12.00 a 14.00 hores i de 16.30 a 20.30 hores. En el cas de persones que han obtingut l’abonament anys anteriors, podran enviar el formulari d’inscripció omplert i signat a recepciopoliesportiu@sabarca.cat.

La piscina de Can Salvi estarà oberta des del 4 de juny fins al 4 de setembre.