98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Inici dels nous cursos del Servei Local de Català i el programa Xerrem

Inici dels nous cursos del Servei Local de Català i el programa Xerrem

Rosa Monforte, responsable del Servei Local de Català ha comentat a l’espai setmanal del programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu l’inici dels nous cursos de català i del programa Xerrem.

cpnl_quaA Sant Andreu de la Barca han començat aquesta setmana tres mòduls d’expressió oral, dos de nivell B2 i un de nivell E2 i dos mòduls d’expressió escrita, un de nivell I2 i un altre de nivell S2.

També ha comneçat la quarta edició de programa Xerrem amb l’objectiu de trobar un espai de conversa en català adreçat a aquelles persones que tenen poques oportunitats de parlar en català, que volen consolidar els seus coneixements o que volen adquirir seguretat i fluïdesa.

Cada sessió és independentment, de manera que no cal fer totes les sessions per poder seguir aquests espais de conversa i en qualsevol moment del curs poden venir noves persones (funcionarà fins a meitat de juny).

Hi ha un grup en horari de tarda, que es trobarà cada dimecres de 16.30 a 18 hores i que comença avui.
L’altre grup funcionarà en horari de matí i es trobarà cada dijous, de 10 a 11.30 hores.

Totes aquelles persones interessades en el programa Xerrem o bé els cursos de català poden demanar informació al Servei Local de Català. Telèfon 936825588 o bé santandreubarca@cpnl.cat