98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / Inici de les obres de millora del camí que uneix Sant Andreu amb la carretera de Corbera

Inici de les obres de millora del camí que uneix Sant Andreu amb la carretera de Corbera

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha iniciat les tasques de millora d’un tram de 250 metres que  consisteixen en eixamplar la carretera, mantenint el doble sentit de circulació, nou asfaltat de tota la zona i l’arranjament del talús de terres que envolta aquest espai.
Foto camino corbera
Les obres s’inicien a la part final del carrer Esport (al costat de la plaça Salvador Dalí) i passa per damunt de la zona esportiva l’11 i està a prop de l’antiga piscina d’estiu i de la font de Can Canals (coneguda com la Font de la Rana).

L’Ajuntament ha decidit arreglar aquest tram, que s’havia deteriorat amb el temps i necessitava una rehabilitació, i que és important ja que dona accés des del carrer Esport fins a l’inici de la carretera de Corbera.

El pressupost de l’obra ascendeix a 420.000 euros i té prevista la seva finalització la darrera setmana del mes de març o la primera d’abril.

LIMITACIONS AL TRÀNSIT DURANT EL PERIODE D’OBRES
Durant les obres, el tram tancat al trànsit de vehicles serà el comprès entre el carrer Esport fins el terme municipal de Corbera.
Així, l’accés a Corbera des de Sant Andreu es farà pel carrer Montpedrós, Raval de Corbera i carrer de la Creu de Sussalba (Corbera).
L’accés a la font de Can Canals es limitarà a vianants a través de la passarel·la existent en el camí nou a Corbera i es farà des del carrer Esport o per les escales que s’inicien als Jardins Montserrat Roig.

Per últim, l’accés a la pista municipal d’atletisme estarà també limitat a vianants i es podrà utilitzar a través del camí que s’origina a les instal·lacions esportives de Can Salvi.