98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Ingressen a presó dos homes per robar bicicletes d’alta gamma a Sant Andreu de la Barca

Ingressen a presó dos homes per robar bicicletes d’alta gamma a Sant Andreu de la Barca

Els lladres de nacionalitat rumanesa enviaven les peces de les bicicletes desmuntades al seu país mitjançant una empresa de missatgeria.

bicicletes mossosSe’ls imputen sis robatoris a Sant Andreu de la Barca i Sabadell i els Mossos d’Esquadra van detenir-los quan volien sortir de Catalunya

Segons informen els Mossos d’Esquadra en un comunicat, els fets van ocórrer la matinada del 17 d’octubre quan es van cometre cinc robatoris amb força per escalament a Sant Andreu de la Barca. En tots els casos els lladres havien escalat fins als balcons i havien sostret les bicicletes de gamma alta dels domicilis. Fins i tot, van arribar a escalar fins a un quart pis.

Els investigadors van poder ubicar els presumptes autors dels robatoris a la població de Cornellà de Llobregat i, després d’estrènyer la investigació al voltant dels seus moviments, van poder determinar que els homes desmuntaven les bicicletes sostretes i les enviaven mitjançant una empresa de missatgeria a Romania.

Els Mossos d’Esquadra destacaquen que es tracta d’un grup especialitzat en els robatoris a interior de domicili amb accés per la balconada amb la finalitat de sostreure bicicletes d’alta gamma i que els investigadors continuen amb el cas amb l’objectiu d’identificar i detenir la resta de membres del grup.

Els detinguts, amb 18 antecedents, van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Barcelona el qual va decretar l’ingrés a presó dels dos homes i la llibertat amb càrrecs de la dona detinguda.