98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Guillem Albà i l’espectacle “Ma solitud” protagonitzaran la presentació de la nova temportada del Teatre Núria Espert

Guillem Albà i l’espectacle “Ma solitud” protagonitzaran la presentació de la nova temportada del Teatre Núria Espert

Serà el 8 de juliol quan en el marc de la presentació de les novetats i els espectacles per a la propera temporada del teatre santandreuenc, l’actor Guillem Albà oferirà en dues sessions a les 18:30 h i a les 20 h el seu especatcle “Ma solitud”.

 

ENTRADES a www.teatrenuriaespert.cat


L’univers visual de Guillem Albà a través dels titelles i la comicitat de petit format, i una vibrant experiència col·lectiva de proximitat.

Vint-i-cinc minuts de viatge de la comèdia a la poètica, amb les mans com a punt de partida. Mans que han creat la majoria de coses que fem servir. Mans que han desfermat la bellesa més sublim i les més terribles atrocitats. Mans que expliquen les històries que fa tant de temps que ens uneixen. Reivindicar-les perquè no quedin soles i oblidades entre tanta tecla, pantalla i sobreinformació. Una experiència singular per recordar la importància del que és humà, senzill i compartit.

 

Un espectacle per a joves, adults i per a families.

 

Una peça curta amb un format íntim que continuarà amb la presentació de les novetats i els espectacles per a la propera temporada.