98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La Guardia Civil celebra la festivitat de la seva patrona a Sant Andreu de la Barca

La Guardia Civil celebra la festivitat de la seva patrona a Sant Andreu de la Barca

Acte Patrona Guardia Civil 2019 - 01

L’acte s’ha celebrat a la Comandància de la Guardia Civil a la ciutat i ha estat presidit pel Director General de la Guardia Civil Félix Azón acompanyat de la Delegada del govern a Catalunya Teresa Cunillera, i Pedro Garrido General de Brigada Jefe de la Zona de Catalunya.

Acte Patrona Guardia Civil 2019 - 02

El General Pedro Garrido s’ha referit a la detenció dels membres dels CDR a més de la sentència del procès. Ha assenyalat que ‘Ho tornarem a fer’ en referència a vetllar per ‘la seguretat i llibertat de tots els ciutadans’. També ha destacat en el seu discurs que ‘Ser independentista no és mateix que ser català, com tampoc ho és, independentisme i terrorisme’. Garrido ha assegurat que ‘la revolució dels somriures’ s’han ‘convertit en odi i mesquinesa capaços de generar destrucció i patiment’.

Acte Patrona Guardia Civil 2019 - 03

Per la seva banda Félix Vicente Azón, Director General de la Guardia Civil s’ha  referit a la demanda de JuntsxCat i ERC sobre la retirada dels efectius de le Guàrdia Civil de Catalunya assegurant que prendran ‘totes les mesures necessàries perquè la demanda no tingui cap transcendència’.

Acte Patrona Guardia Civil 2019 - 05

 

La cúpula dels Mossos d’Esquadra formada pel secretari general d’Interior, Brauli Duart, el director general de la policia, Pere Ferrer, i el comissari en cap dels Mossos d’Esquadra, Eugeni Sallent, han abandonat l’acte un cop han finalitzat els discursos en desacord i moltestos  per les paraules del cap de la Guardia Civil a Catalunya, Pedro Garrido.

Acte Patrona Guardia Civil 2019 - 07

 La Guardia Civil ha condecorat a títol pòstum José Antonio Ramírez Sunyer, el primer magistrat que va començar a investigar els fets de l’1-O, des del jutjat número 13 de Barcelona.

També s’ha condecorat a Montserrat del Toro, secretària del jutjat 13 i a José Antonio Togores, cap de la policia espanyola a Catalunya a més d’agents de la Guardia Civil.

Entre els assitents a l’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca que ha encpaçalat la delegació municipal. També hi ha assistit el fiscal del Tribunal Suprem Javier Zaragoza.

Acte Patrona Guardia Civil 2019 - 12

 

GALERIA FOTOGRÀFICA