98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Un grup de voluntaris coordinats per l’Ajuntament cusen mascaretes de contenció a casa

Un grup de voluntaris coordinats per l’Ajuntament cusen mascaretes de contenció a casa

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca coordina un grup de persones que cusen a casa seva mascaretes de contenció amb material cedit de manera voluntària per diverses empreses.

Ràdio Sant Andreu ha elaborat un reportatge recollint els testimonis de Lidia Navarrete, Toni Galvez i Maria Galiano que ens expliquem com fan les mascaretes i perquè han decidit col·laborar.

Mascaretes Sant Andreu de la Barca

L’objectiu és confeccionar els pròxims dies unes 6.000 mascaretes, que posteriorment es repartiran entre els comerços de la ciutat que estan oberts aquests dies i el personal de l’Ajuntament que treballa presencialment.

L’empresa de la ciutat Kibuc ha aconseguit que proveïdores seves, com ara Acomodel, Mobel Yecla o Fama, cedissin a l’Ajuntament teixit de tapisseria.

Ara, les voluntàries de la ciutat elaboraran, seguint les instruccions i els patrons facilitats, les mascaretes amb l’objectiu de produir material sanitari que pugui ajudar a pal·liar la seva escassetat.

Fins ara s’han afegit a la iniciativa socis de diverses entitats de la ciutat, com el Centre Cultural Andaluz, la Hermandad Virgen del Río, les Dones del Palau o l’Associació de Veïns Jardí de Vall Palau.

A més les empreses Arreglem Roba Vicky i Top Moda Jove han posat a disposició de l’Ajuntament el seu personal i les instal·lacions per cosir les mascaretes.

 

Fotografies Ajuntament Sant Andreu de la Barca