98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Grup Fun, el grup de corredores i corredors popular del Club d’Atletisme de Sant Andreu

Grup Fun, el grup de corredores i corredors popular del Club d’Atletisme de Sant Andreu

El primer dimecres  de juny de l’any 2009, a Nova York, es comença a celebrar el Dia Nacional del Corredor. Uns 2 milions i mig de corredors aficionats, d’uns 177 països diferents, es van comprometre a córrer gairebé 15 milions de kilòmetres entre tots. Vist l’èxit que va generar aquest esdeveniment durant els anys següents, el primer dimecres de juny s’ha declarat com Dia Mundial del Corredor.

A Sant Andreu de la Barca tenim el Club d’Atletisme, també conegut com el CASSAB, on entrenen des de nens i nenes fins a adults. Molts ho fan de manera professional o competitiva, però d’altres no tant. És el cas del Grup Fun, que entrenen cada dimarts i dijous. Va començar, en un inici com a un grup de noies, anomenat Runners Girls, ara fa vuit anys, però amb el temps ha anat evolucionant al que és ara, on entrenen tant dones com homes.

Amb motiu del Dia Mundial del Corredor, hem volgut entrevistar a alguns dels membres perquè ens expliquin el motiu pel qual van començar a córrer, i encara continuen .
Tot i que córrer és una manera de fer esport, amb tots els avantatges que comporta, hem pogut sentir que molts dels corredors van al grup com a manera de socialitzar i no tant per l’aspecte esportiu.