98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Gran remuntada del pilot santandreuenc de Moto 3 Xavier Artigas en el Gran Premi de França

Foto cedida per l'equip Leopard

Foto cedida per l’equip Leopard

Artigas que ha iniciat la cursa en vint-i-setena posició ha finalitzat setè fent una gran remuntada. El pilot de Sant Andreu ha ofert una valoració de la cursa i del cap de setmana a Ràdio Sant Andreu.

El corredor santandreuenc sortia en les últimes posicions perquè no va poder realitzar dissabte les qualificacions per una caiguda que el va obligar a passar per l’hospital per protocol. Xavier Artigas es va fer mal en un dit i en picar lleument el cap contra l’asfalt l’organització va decidir que el pilot passés unes proves mèdiques.

Un cop superades les proves satisfactòriament l’organització va permetre que Artigas pogués estar aquest diumenge en el circuit de França

El Gran Premi de França l’ha guanyat Sergio Garcia i el líder de la categoria continua sent Pedro Acosta, que avui ha finalitzat vuitè per darrere de Xavier Artigas que ja és 18è en la classificació general de MOTO3 amb 16 punts