98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Gran expectació en l’inici del repartiment de les targetes moneder per poder gastar en els comerços de Sant Andreu de la Barca

Gran expectació en l’inici del repartiment de les targetes moneder per poder gastar en els comerços de Sant Andreu de la Barca

Ja ha començat a repartir-se les targetes moneder amb un valor de 30 euros per poder comprar als comerços no essencials de Sant Andreu de la Barca.

Inici repartiment targetes moneder comerç local - 03

L’Ajuntament destina una partida de 70.000 euros repartits en més de 2.300 targetes que es poden aconseguir a l’edifici de les Escoles Velles amb entrada al carrer Mestre Reguera de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30h i de 17 a 19h.

En l’inici del repartiment s’ha creat força expectació i molts ciutadans ja han anat a primera hora a recollir la seva tarjeta

Targeta moneder comerç local 01

QUI POT PARTICIPAR?

Tots els ciutadans i ciutadanes de Sant Andreu de la Barca, majors d’edat que vulguin participar en la campanya i ser beneficiaris dels cupons de descompte que donarà l’Ajuntament s’han de presentar a les Escoles Velles a partir del dia 10 de desembre del 2020 amb la documentació següent (s’atendrà per ordre d’arribada):.

ON PUC ACONSEGUIR LA TARGETA?

A les Escoles Velles entrada pel carrer Mestre Reguera.
Horari:
de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30h i de 17 a 19h

QUÈ CAL PORTAR PER ACONSEGUIR UNA TARGETA MONEDER?

• NIF

•Original de tiquets de compra, de qualsevol establiment comercial de Sant Andreu de la Barca emès a partir del dia 16 de novembre.

Els tiquets de compra han de portar la informació següent: o Nom de l’establiment, que pot ser qualsevol del municipi, NIF/CIF, data de la compra, import de la compra.

• S’ha de portar un mínim de 30 euros en tiquets de compra en un sol tiquet o bé un nombre de tiquets que sumin igual o més de 30 euros.

Es distribuiran targetes moneders fins esgotar la partida pressupostària.  (Només es podrà aconseguir 1 targeta per persona major de 18 anys)

FINS QUAN PUC GASTAR ELS 30 EUROS?

Aquesta targeta moneder carregada amb 30 euros s’ha de gastar fins al 15 de gener del 2021 ens els comerços adherits a la campanya Targeta Moneder.