98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Gerard Martín, de Sant Andreu de la Barca al Barça Atlètic

Gerard Martín, de Sant Andreu de la Barca al Barça Atlètic

El jugador de 21 anys, resident a Sant Andreu de la Barca ha fitxat per dues temporades pel Barça Atlètic per reforçar la defensa blaugrana.

Gerard Martin – Fotografia FC Barcelona

Nascut a Barcelona, el jugador viu des dels cinc anys a Sant Andreu de la Barca. Gerard Martín amb el dorsal número 3,  és un lateral esquerre d’1,84m amb un gran desplegament físic, segons confirmen des del club blaugrana. També destaquen que gràcies a la seva envergadura “també es pot adaptar a la posició de central”.

Després de formar-se a les categories inferiors de l’EF Performance i el Sant Gabriel, va arribar en etapa juvenil a la UE Cornellà i va fer el salt al primer equip la temporada 2021/22.

El 18 d’octubre, Gerard Martín va signar el seu contracte oficial com a jugador del FC Barcelona amb la presència del president Joan Laporta, el directiu responsable del Futbol Formatiu, Joan Soler; el president del Barça Atlètic, Jordi Casals, i el director del Futbol Formatiu, José Ramón Alexanco.

 

El contracte el lliga amb el Barça dues temporades, fins al 30 de juny del 2025. Abans de fitxar pel Barça, va formar part de la plantilla de la UE Cornellà. Martín juga la defensa i vesteix la samarreta blaugrana aquesta temporada al Barça Atlètic  sota les ordres de Rafa Marquez.

 

A més de Gerard Martín, a les files blaugranes també compten amb els santandreuencs Pau Prim al Juvenil  i el jove Darwin Zamora a les categories inferiors del Barça, però amb un gran potencial.