98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Gairebé 150 alumnes s’han inscrit als cursos de català que ofereix el Servei Local de Català

Gairebé 150 alumnes s’han inscrit als cursos de català que ofereix el Servei Local de Català

En aquests moments s’ofereixen un total de 8 cursos  amb gairebé 150 alumnes. D’aquests 8 cursos, 6 cursos són presencials i se segueixen des de les Escoles Velles presencials (des del nivell Inicial fins al nivell Intermedi) i 2 cursos es fan en línia i són de nivell Bàsic.

Rosa Monforte, responsable del Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca ha donat detalls a l’espai setmanal de Ràdio Sant Andreu.

Properes inscripcions als cursos

En aquests moments des del 2 de novembre està obert el període per fer proves de col·locació o de nivell.

Qui ha de fer una prova de col·locació?  Les persones que tinguin un nivell previ de llengua catalana i vulguin saber per quin curs han de continuar.
Les persones que ja hagin fet cursos al CPNL i en aquests moments tinguin un nivell superior al del darrer curs que van estudiar.

Es recomana que les proves de nivell estiguin fetes abans del període de matrícula.  Cal demanar-les a través del web: www.cpnl.cat/inscripcions/

Proper període d’inscripció

Les inscripcions per al segon trimestre del curs seran al mes de desembre i el curs començarà després de festes, al mes de gener.

En aquests moments podem informar de les dates d’inscripció, però encara no podem donar detalls sobre els cursos que s’oferiran. Aquesta informació la donarem més endavant.,

Inscripció preferent: 15 i 16 de desembre (antics alumnes dels darrers 12 mesos) Inscripció general: 19 i 20 de desembre També des del web: www.cpnl.cat/inscripcions/ o al Servei Local de Català, a les Escoles Velles, havent demanat abans cita prèvia.