98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Frederic Cardús president de L’ACSSAB ‘estem satisfets amb l’obertura de la majoria de comerços’

Frederic Cardús president de L’ACSSAB ‘estem satisfets amb l’obertura de la majoria de comerços’

Mercat Sant Andreu de la Barca 12

Molts comerços ha obert aquesta setmana amb l’inici de la fase 0 avançada. Frederic Cardús president de l’ACSSAB ha mostrat la satifacció de la reobertura i de la supressió de la cita prèvia per part dels clients.

Cardús ha comentat a Ràdio Sant Andreu que entre el 80 i 90% de comerços locals han obert aquesta setmana i que segueixen les mesures de seguretat i higiene.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca amb la col·laboració de l’Agrupació del Comerç i Serveis de SAB (ACSSAB) distingirà els “comerços segurs” de la ciutat.

La iniciativa consisteix en distribuir entre els establiments comercials, de serveis i de restauració  un cartell que assegura que el local compleix les mesures d’higiene i seguretat recomanades per evitar la propagació del coronaviurs.  D’aquesta manera també es garanteix el consum responsable a l’interior dels locals i espais exteriors autoritzats.

L’Ajuntament també distribuirà un kit d’Equip de Protecció Individual (EPI) amb mascaretes, gel hidroalcohòlic, pantalles facials i guants, als comerços que ho sol·licitin. Es poden demanar en aquest enllaç

 

02 DIA MUNDIAL RÀDIO 2020 - Frederic Cardús president ACSSAB