98.0 fm En directe Signal
Home / Cultura / El FiraJuga presenta importants novetats aquest any

El FiraJuga presenta importants novetats aquest any

El poliesportiu L’11 és l’escenari d’aquesta tradicional oferta nadalenca, del  28 de desembre  al 4 de gener.
El regidor de Cultura i Joventut Juan Pablo Beas i Laura Capitán de l’Esplai Pingüí han presentat la nova edició del FIRAJUGA.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca organitza un any més una nova edició del FiraJuga, un saló adreçat als més joves de la ciutat amb propostes culturals, lúdiques i esportives per passar les vacances de Nadal.

Fira Juga 2013 01El saló, d’entrada gratuïta, estarà obert des de les 10.30 hores i fins a les 13.30 hores i de les 16 hores a les 19 hores; el dia 31 obrirà pel matí i el 1 de gener estarà tancat.

Durant aquests dies el poliesportiu es converteix en un parc d’activitats adreçades a nens i nenes de fins a 12 anys, durant les quals estan acompanyats i guiats per monitors.

Els petits poden divertir-se amb jocs tradicionals, participar en tallers o prendre part de concursos, a més de practicar esports com tennis, hoquei o atletisme.

Una de les activitats que hi haurà a l’exterior és l’exposició de vehicles d’emergències, com ara els de la Policia Local o de la Guàrdia Civil, on els nens podran pujar i fins i tot donar una volta per patrullar la ciutat.