98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Fins el 8 d’octubre es poden solicitar els ajuts del Bo social elèctric

Fins el 8 d’octubre es poden solicitar els ajuts del Bo social elèctric

enchufeLa regidora de Serveis Socials, a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Charo Ramírez ha recordat que des de l’Oficina Energètica de l’Ajuntament els ciutadans poden demanar informació i ajuda per sol·licitar el bo social d’electricitat, un descompte a la factura de la llum que està regulat pel Govern i que pretén protegir les llars més vulnerables.

El bo social es pot demanar fins al 8 d’octubre i preveu descomptes d’entre el 25% i el 40% en funció de les característiques dels demandants.

Aquest descompte s’aplica als termes de potència i consum i, per tant, no inclou els impostos i s’hi pot accedir en funció de la renda i la situació familiar de cada persona.

L’ajut es demana directament a la companyia elèctrica de cada consumidor i des l’Ajuntament es els informes que han d’adjuntar les persones amb discapacitat o les víctimes de violència de gènere o de terrorisme, tres col·lectius amb condicions especials en aquest cas.

Per demanar aquests informes o ajut per sol·licitar el descompte els ciutadans es poden adreçar a l’Oficina Energètica de l’Ajuntament demanant cita prèvia al número de telèfon 93 635 64 02.