98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Finalitzen els actes al voltant del Dia de l’Orgull amb la presentació de l’informe sobre la LGTBIfòbia

Finalitzen els actes al voltant del Dia de l’Orgull amb la presentació de l’informe sobre la LGTBIfòbia

L’Observatori Contra l’Homofòbia ha presentat a Sant Andreu de la Barca l’informe sobre la LGTBIfòbia en un acte celebrat el 4 de juliol al Teatre Núria Espert.
L’entitat formada per activistes, professionals i voluntàries de diferents àmbits que fan de l’Observatori una eina al servei del col·lectiu LGTBI i de la ciutadania.

L’acte també s’ha informat sobre el Serveis d’Atenció Integral al col·lectiu LGTBI que també presta l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i que pretén donar eines i instruments en la lluita a favor de la igualtat de les persones.

El SAI LGBTI és una prestació d’un servei per sensibilitzar i informar a persones i entitats, per tal de mostrar la diversitat d’orientació sexual i d’identitat de gènere i prevenir LGBTifòbia.

Aquest recurs es posa en funcionament per donar resposta a aquestes situacions de discriminació, i també, a qualsevol necessitat d’acompanyament, suport o informació que tingui la ciutadania amb relació a la diversitat sexual i de gènere.

Ràdio Sant Andreu ha parlat d’aquestes qüestions amb el regidor d’Igualtat Rubén Castro.